Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Webáruház adatai:

A tortamester.com webáruház üzemeltetője a Totra Mester Kft.
Székhely: 1171 Budapest, Kőrösszeg u. 16.

Adószám:5912434-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-295906

Bankszámlaszám: 10400188-50526757-51881000
Ügyfélszolgálat: 0636304292943
e-mail: tortamester@tortamester.com

Az elektronikus szerződéskötés lépései:

Regisztráció a tortamester.com webáruházba:

A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. A regisztráció, illetve vásárlás során a felhasználó, ha a webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeket. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Torta Mester Kft. és a webáruház felhasználója között. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem adhat le megrendelést.

A megrendelni kívánt termékek kiválasztása: Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termékek képzik. A vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
Kosárba való helyezés, szállítási és fizetési mód megadása, rendelés elküldése.
A Torta Mester Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a Torta Mester Kft. és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben a visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg, a megrendelő a +36 30 4292943 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
A megrendelt termékeket személyesen, a 1171 Budapest, Kőrösszeg u. 16. sz alatti címen, vagy futár által történő kiszállítással vehető át. A kiszállítás a megrendelő által megjelölt napon történik. A megrendelés ellenértékének a kiegyenlítése személyesen, a 1171 Budapest Kőrösszeg u.16. sz. alatt készpénzben az áru átvétele előtt 48 órával, a webáruház online felületén Barion rendszeren keresztül bankkártyával, vagy banki átutalással (előre utalás).

A fogyasztót nem illeti meg elállási és felmondási jog a romlandó, vagy minőségét rövid ideig megőrző termék esetében. 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet 29.§. (1). bekezdés. d. pontja alapján. Kivételt képez, ha a felhasználó az átvételi időpont előtt 72 órával írásban lemondja a rendelést az alábbi címen: rendeles@tortamester.com
A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra a magyar jogi szabályozás érvényes. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. A szerződés magyar nyelven jön létre, a webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető, annak tartalmát elolvashatja, mentheti és kinyomtathatja. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a megrendelt termékek sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni.

Sütiket használunk a vásárlási élmény biztosításához, statisztikáinkhoz.

Kérlek erősítsd meg, hogy elfogadod a követési sütiket. Elutasíthatod a követést, így továbbra is látogathatod honlapunkat anélkül, hogy adatokat küldenénk harmadik fél szolgáltatásainak.