Kedves Vásárlónk!

Köszöntjük Önt a Torta Mester cukrászat online áruház oldalán.

Webáruházunkat abból a célból hoztuk létre, hogy Ön bármikor és bárhonnan kényelmesen tudjon rendelni cukrászatunk kínálatából.

Tortáink és süteményeink széles választékban állnak az Ön rendelkezésére, az év legtöbb napján, melyet igyekszünk az aktuális szezonhoz és évszakokhoz igazítani.

Szolgálatásaink között szerepel a megrendelt termékek megadott címre történő szállítása, valamint igény szerint helyszíni szervízkész állapotba hozatala. Rendelése személyes átvételére is lehetőséget biztosítunk XVII. kerületi cukrászműhelyünkben.

Tortáink harmónikus ízvilága mellett nagy hangsúlyt fektetünk annak esztétikai tulajdonságaira hogy az mindig az adott alkalom, ünnep dísze, fénypontja legyen.

Természetesen Önnek lehetősége van egyedi, a saját elképzeléseinek megfelelő tortákat is rendelni melynek megtervezésében tervező cukrászunk áll majd rendelkezésére.

Amennyiben oldalunk felkeltette érdeklődését, válasszon egy szép, és nagyon finom tortát kínálatunkból!

Torta Mester Cukrászat

* Ha még kóstolt finomat

Sütiket használunk a vásárlási élmény biztosításához, statisztikáinkhoz.

Kérlek erősítsd meg, hogy elfogadod a követési sütiket. Elutasíthatod a követést, így továbbra is látogathatod honlapunkat anélkül, hogy adatokat küldenénk harmadik fél szolgáltatásainak.